Kettő az egyben.

Minden helyzetben másra vágyik a testünk. Sok esetben a hétköznapjaink során csak az infra szaunában elérhető gyors méregtelenítésre vagy edzés utáni lazításra van lehetőségünk. Ha van lehetőségünk egy teljeskörű szeánszra, akkor érdemes kiélvezni a finn szauna által nyújtott, magas hőfokon történő kikapcsolódást. E két szauna típus előnyeit ötvözi a kombi szauna.

Kisebb szaunáktól a komplett wellness-központokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Ahogyan Ön szeretné

Egy család, egy szálloda vagy egy wellnessközpont vendégeinek eltérő igényeihez alkalmazkodva természetesen dönthetünk egy finn és egy infraszauna beépítése mellett, de előnyeiket - különösen helyszűkében - remekül ötvözi egy kombiszauna is, ami igény szerint akár bioszaunaként is működhet. A kabin mérete, kialakítása, a felhasználásra kerülő alapanyagok és kiegészítők pedig személyre szabhatók, amelyeket a tervezés során részletesen, pontról pontra egyeztetünk Önnel.

Az Alianténál nem hiszünk a sablon ajánlatokban, sem abban, hogy csak egyetlen univerzális jó megoldás létezhet. Annál inkább hiszünk viszont az egyediségben és a személyre szabott projektek hatékonyságában, illetve a szenvedéllyel végzett minőségi munkában.

Hangulatnak megfelelően.

Olyan kombiszaunát tervezünk és valósítunk meg Önnek, amelyben a szauna bekapcsolásakor egyetlen mozdulattal választhatja ki, melyik szaunatípus előnyeit szeretné élvezni. A kombiszaunák kombinálják a hagyományos finn szauna és az infravörös szauna előnyeit, lehetővé téve a hőmérséklet alapú szaunázást és az infravörös sugárzás által nyújtott terápiás hatásokat. Ezáltal a felhasználók széles skálájának kínálnak egészségügyi és wellness-előnyöket.

 

 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Felmérés

Külső és belső burkolatok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szauna összeszerelése

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás
  • Standard megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*