Komplett wellnessközpont egy balatoni szállodába

Projekt kezdete/Év

2024

Szauna jellege

Wellness-központ

Projekt helyszíne

Balatonkenese
Egy szálloda wellness részlegének kialakítása mindig izgalmas feladat. Tavaszi projektünk során a balatonkenesei Kenese Bay Garden Resort szauna világának a kialakításában vehettünk rész, ahol 2 panorámaüveges finn-, 1 darab infra szaunát, 1 sószobát és egy gőzkabint készítettünk a megrendelő kérésére.

Hasonló kültéri szaunát szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Modern. Esztétikus.

Cégünk 2023 óta innovatív irányokat követve, Saunaboard panelekkel bővítette a kínálatát, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést, valamint kiváló minőségű végeredményt biztosít. A Saunaboard rendkívül tartós anyagból készül, ami ellenáll a nedvességnek, magas hőmérsékletnek, rothadásnak és penészedésnek. Ez biztosítja a szauna hosszú élettartamát és a hosszú távú kényelmet. Mindemellett a panelek környezetbarát anyagokból készülnek, amely hozzájárul a fenntartható építési megoldásokhoz.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!