Saját kabin. Otthon.

A szaunázás hagyománya Skandináviából ered, és azóta is fontos része a számos kultúrának és életmódnak. A finn szauna kiváló módja a test és az elme tisztításának, feltöltődésnek és regenerálódásnak. A szaunázás szerelmeseinek talán nincs is nagyobb álmuk, mint egy saját kabin az otthonukban, melyet az időbeosztásuknak megfelelően bármikor használhatnak. Ebben segít Önnek az Aliante Kft.

Kisebb szaunáktól a komplett wellness - központokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Egyedi megoldások.

A finn szaunák különböző méretekben és kialakításokban elérhetők, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és az otthona stílusának megfelelő megoldást. A modern szaunáink gyakran tartalmaznak olyan funkciókat is, mint például hangrendszer, világítás és különféle kényelmi funkciók, hogy az élmény teljes legyen. Csapatunknak az egyedi elképzelések megvalósításának elkötelezett híve. Így ha a standard méretű szaunák helyett szokatlan méretű, vagy bármilyen más szempontból nézve különleges szaunában gondolkodik, tervező és kivitelező csapatunk áll a rendelkezésére.

Cégünk egy nagymúltú, építőipari csoport tagja, akikkel több mint 20 éves közös múltra tekinthetünk vissza. Az Aliantét magyar faipari mérnökök alapították és üzemeltetik, akiknek hivatása, mi több, szenvedélye a szaunatervezés és -gyártás.

Modern. Esztétikus.

Cégünk 2023 óta innovatív irányokat követve, Saunaboard panelekkel bővítette a kínálatát, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést, valamint kiváló minőségű végeredményt biztosít. A Saunaboard rendkívül tartós anyagból készül, ami ellenáll a nedvességnek, magas hőmérsékletnek, rothadásnak és penészedésnek. Ez biztosítja a szauna hosszú élettartamát és a hosszú távú kényelmet. Mindemellett a panelek környezetbarát anyagokból készülnek, amely hozzájárul a fenntartható építési megoldásokhoz.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Felmérés

Külső és belső burkolatok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szauna összeszerelése

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Standard megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*