A fejlődés útján.

Legyen szó az otthonáról, panziójáról, szállodájáról, wellnessközpontjáról, egészségcentrumáról, mi megteremtjük a megfelelő környezetet, amelyben vendégei kikapcsolódás, gyógyulás, pihenés, feltöltődés luxusát élhetik át. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk a tartós alapanyag használatra és az egyedi megjelenésre.

Kisebb szaunáktól a komplett wellness - központokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Egyedi megoldások.

Tapasztalt csapatunk örömmel áll rendelkezésre egyedülálló wellness központja kialakításához, figyelembe véve egyedi igényeit és az aktuális design trendeket. Kialakításunk magában foglalhatja a legmodernebb szaunákat, gőzfürdőket, pihenőtereket és egyéb luxus wellness elemeket. Nagy tapasztalatunknak és kiterjedt üzletág hálózatunknak köszönhetően nem csak a wellness megoldásokban, de akár a kivitelezési vagy bútorozási megoldásokban is tudjuk segíteni új projektjei megvalósulását.

A projekt teljes folyamata során szorosan együttműködünk Önnel, hogy biztosítsuk az Ön elégedettségét és az elképzelései szerinti végeredményt. Ügyfélszolgálatunk folyamatos támogatást nyújt Önnek a projekt teljes körű végrehajtása során.

Modern. Esztétikus.

Cégünk 2023 óta innovatív irányokat követve, Saunaboard panelekkel bővítette a kínálatát, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést, valamint kiváló minőségű végeredményt biztosít. A Saunaboard rendkívül tartós anyagból készül, ami ellenáll a nedvességnek, magas hőmérsékletnek, rothadásnak és penészedésnek. Ez biztosítja a szauna hosszú élettartamát és a hosszú távú kényelmet. Mindemellett a panelek környezetbarát anyagokból készülnek, amely hozzájárul a fenntartható építési megoldásokhoz.

Szaunák üzemeltetése és karbantartása

Amennyiben Vendégei, Ügyfelei igényeit figyelembe véve szauna-szolgáltatásokkal bővítené a már meglévőket, a kezdetektől segítségére lehetünk ebben, a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a szaunák üzemeltetéséig.

Mindennapi használat mellett kiemelten fontos a takarítás és szellőztetés, de a fa felületeket érdemes rendszeresen olajjal vagy  fankonzerváló szerrel újrakenni, hogy a felület megőrizze a szépségét és tartósságát. Mindemellett segítséget nyújtunk az elektromos rendszer karbantartásában vagy az esetlegesen sérült elemek cseréjében.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Felmérés

Külső és belső burkolatok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szauna összeszerelése

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Standard megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*