Kültéri szaunaház Saunaboard alkalmazásával

Projekt kezdete/Év

2020

Épület jellege

Kültéri szauna

Projekt helyszíne

Leányfalu
Egy kültéri szauna megtervezése és kivitelezése mindig érdekes kihívás, hiszen általában több funkciónak meg kell felelnie, miközben a benti hőmérséklet megtartása és a panoráma kilátás is egy nagyobb üvegfelületnek köszönhető. A Leányfalun épített szaunaház ráadásul bizonyos szempontból cégünk életében is újdonságot jelentett: ez volt az első szauna, ahol ún. Saunaboardot alkalmaztunk, így nagyobb területeket tudtunk lefedni egy-egy elem segítségével.

Hasonló kültéri szaunát szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Tartós megoldás, gyors telepítés

A Saunaboard panelek olyan nagyméretű táblák, amelyek lehetővé teszik a könnyű és gyors telepítést, miközben kiváló minőségű végeredményt biztosítanak. Ezek a tartós anyagból készült hátfalak ellenállnak a nedvességnek, magas hőmérsékletnek, rothadásnak és penészedésnek. Ez a hosszú élettartam mellett kényelmet és környezetbarát megoldást is jelent a szaunák világában.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!