Hatékony. Gyors.

Modern, gazdaságos, idő- és helytakarékos, jótékony hatásai viszont megegyeznek a hagyományos finn szaunáéval. Amennyiben kevésbé bírja a nagy meleget vagy egy kisebb, minden szempontból gazdaságosabb megoldást keres, mint a finn szauna, válassza helyette az infraszaunát.

Kisebb szaunáktól a komplett wellness-központokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Hogyan működik?

Az infra szauna működése az infravörös sugárzás alapján történik. Az infra szauna fűtőelemei infravörös sugarakat bocsátanak ki, amelyek közvetlenül a testre irányulnak. Ezek a sugarak mélyen behatolnak a bőrbe és az izmokba, hőt termelve, amely hatékonyan melegíti fel a testet.

A mai rohanó világban fontos időt szakítanunk azokra a hobbikra, amelyek jót tesznek egészségüknek és közösségi tevékenységként is szolgálhatnak. Ilyen egy otthoni szauna szeánsz, amely során lehetőséget kapunk a napi stressztől való megszabadulásra és a testünk méregtelenítésére.

Előnyök.

  1. Mélyebb Hatás: Az infravörös sugárzás mélyebben hatol be a bőrbe, mint a hagyományos szaunákban alkalmazott hő, ezáltal hatékonyabban stimulálja a vérkeringést, segíti a méreganyagok eltávolítását és fokozza az anyagcserét.
  2. Fájdalomcsillapítás: Az infravörös szauna segíthet enyhíteni az izom- és ízületi fájdalmakat, például az ízületi gyulladás vagy sport sérülések esetén, valamint segíthet az izmok ellazításában és a gyógyulás felgyorsításában.
  3. Stresszcsökkentés és Relaxáció: A meleg infra sugárzás és

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Felmérés

Külső és belső burkolatok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szauna összeszerelése

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Standard megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*