Kültéri szaunaház Budapesten

Projekt kezdete/Év

2021

Épület jellege

Kültéri kombi szaunaház

Projekt helyszíne

Budapest
Egy kültéri szauna megtervezése és kivitelezése mindig érdekes kihívás, hiszen általában több funkciónak meg kell felelnie, miközben a benti hőmérséklet megtartása és a panoráma kilátás is egy nagyobb üvegfelületnek köszönhető. A Leányfalun épített szaunaház ráadásul bizonyos szempontból cégünk életében is újdonságot jelentett: ez volt az első szauna, ahol ún. Saunaboardot alkalmaztunk, így nagyobb területeket tudtunk lefedni egy-egy elem segítségével.

Hasonló kültéri szaunát szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

A kertnek mindig egy hatalmas éke lehet egy kültéri pihenőház. Egy budapesti kültéri kombi szaunaházba integráltunk egy akácfa merülődézsát. A projekt során a megrendelő választása szerint az épület külső borításként hőkezelt fenyő borítást kapott, míg a belső tereknél az éger és hőkezelt fenyő burkolatok érvényesültek. A szaunaház építése során 2 darab panorámaüveg is elhelyezésre került, melyeken át csodás kilátás nyílik a kertre.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!