Terápia. Felfrissülés.

A szaunában nem feltétlenül kell forróságnak lennie: legfeljebb 60 fokban, 35-55 százalékos páratartalom mellett, illetve fény-, aroma- és hangterápia alkalmazásával is gondoskodhat a testi-lelki felfrissülésről. Mindezek összességét nyújthatja Önnek egy bioszauna, amelynek megvalósításában cégünk nagy tapasztalattal, a személyes igények maximálisan figyelembe vételével tud segíteni.

Kisebb szaunáktól a komplett wellness-központokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Kikapcsolódás. Ellazulás.

Bioszaunáink a teljes ellazulás fellegvárai, ahová jó visszavonulni egy zsúfolt nap után. Egyedi kabinjainkat prémium alapanyagokból, személyre szabottan tervezzük, gyártjuk és építjük be. A 21. század technikai csodáit felhasználva pedig - egyedi igények szerint - lehetőség nyílk olyan "csodamódszerek" alkalmazására és kombinálására is, mint a fény-, hang- és aromaterápia, amelyekkel a teljes kikapcsolódás élménye garantált!

Az Alianténál több évtizede rajongunk a szaunázás élményéért, ugyanakkor nyitottak vagyunk arra is, hogy ezt a csodás hagyományt új technikai vívmányokkal varázsoljuk még pihentetőbbé, Ügyfeleink igényei szerint.

A hagyományos szaunák mellett a sokaknak még újdonságot jelentő bioszaunák az érzékekre hatva, a modern technikát is felhasználva segítenek a teljes relaxáció elérésében. Megrendelőinknek az ország egész területén vállaljuk igény szerint megtervezett bioszaunájuk beépítését, amelyet testre és lélekre ható 21. századi megoldásokkal tudunk megtervezni és kivitelezni, egyedi kívánságoknak megfelelően.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Felmérés

Külső és belső burkolatok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szauna összeszerelése

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Standard megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*