Családi ház oldalához épített szauna

Projekt kezdete/Év

2024

Épület jellege

Kültéri finn szaunaház

Projekt helyszíne

Dunakeszi
A megrendelő kiemelt kérése volt, hogy lehetőség szerint ne lambéria legyen, hanem szélesebb sávos anyag, így saunaboardot javasoltunk számára. A projekt különlegessége, hogy meglévő családi házhoz, egy gyönyörűen kialakított hátsó wellness részleghez hozzáigazítva építettük egy kompakt méretű szaunát, amely kívülről festett lambéria, belülről pedig a saunaboardok burkolatok mellett, nyárfa 2 szintes, párhuzamos elrendezésű padlécekkel lett összeszerelve.

Hasonló kültéri szaunát szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Modern. Esztétikus.

Cégünk 2023 óta innovatív irányokat követve, Saunaboard panelekkel bővítette a kínálatát, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést, valamint kiváló minőségű végeredményt biztosít. A Saunaboard rendkívül tartós anyagból készül, ami ellenáll a nedvességnek, magas hőmérsékletnek, rothadásnak és penészedésnek. Ez biztosítja a szauna hosszú élettartamát és a hosszú távú kényelmet. Mindemellett a panelek környezetbarát anyagokból készülnek, amely hozzájárul a fenntartható építési megoldásokhoz.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!