Kattints Kattints

Modern kültéri szauna

Modern kültéri szauna

Hogy igazán szép és időtálló lehessen a modern kültéri szauna, az alábbiakra érdemes figyelni a tervezésnél, például a burkolatok terén.  Modern kültéri szauna gyártás és tervezés | Aliante
Lassan sötétedik, az égen szép sorjában tűnik fel egyik csillag a másik után. Mi lehet felszabadítóbb érzés, mint a szauna melegében ülve nézni a távoli galaxisokat, közben pedig megszabadulni az egész heti stressztől, mondjuk egy kellemes péntek estén? Egy modern kültéri szauna letisztult anyag- és színhasználata is segítheti lelkünk megnyugvását, cikázó gondolataink megpihenését – az alábbi burkolatokból érdemes választani, hogy dizájnos, luxusérzetet keltő és nem mellékesen minőségi és időtálló legyen a kültéri szaunánk.

Modern kültéri szauna profi minőségben

Ha modern kültéri szauna a cél, többféle külső és belső burkolat közül is választhatunk. A külső homlokzat készülhet hőkezelt faanyagból, felületkezelt vörösfenyő burkolatból – vízszintes vagy függőleges elrendezésben – többféle profil kialakítással –, de a gondozásmentes beton vagy fa hatású kültéri kompozitlemez burkolat is remek döntés lehet. 

A belső burkolat lehet lucfenyő, cédrus, nyárfa, égerfa – néhány fafajból választható hőkezelt változat is. Ezenkívül léteznek speciálisan szaunában használható furnérozott rétegelt lemezek is. Padlécek esetében a nyárfa és égerfa natúr vagy hőkezelt változatait javasoljuk. A modern kültéri szaunához választható panoráma üveg is, hogy gyönyörködhessünk a mesés kültéri panorámában. 
 

A modern kültéri szauna rendelésének menete

Aki kedvet kap a szaunaépítéshez, annak azt ajánljuk, vegye fel a kapcsolatot egy olyan megbízható vállalkozással, ahol az első ötletektől a tervezésen át a profi kivitelezésig mindenben tudnak segíteni. Mi is állunk rendelkezésre, és hogy még egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük a folyamatokat, röviden leírjuk, hogyan működik nálunk a rendelés menete. 

Ajánlatkérés után a modern kültéri szauna esetében is egy telefonos igényfelméréssel, egyeztetéssel kezdődik a folyamat. A tervezés során minden egyedi igényt figyelembe veszünk és megpróbálunk azoknak eleget tenni, amennyiben a körülmények engedik - gondolunk itt például a megfelelő helyigényre, adott környezetre, megközelíthetőségre, a szükséges áramforrásra. 

A tervezéssel együtt egy árkalkuláció és személyes tanácsadás is együtt jár. A megbeszélés során összeállítjuk a funkciók és egyéb tényezők listáját. Amikor ez elfogadásra kerül, már kezdetét is veszi a rendelés, mely során egy 3D-s látványtervet is készítünk. Ha ezzel is minden rendben, indul a megvalósítás, aminek végeredményeképpen elkészül a modern kültéri szauna.

Modern kültéri szauna? A megvalósult álom!

Modern otthonhoz modern kültéri szauna? Nem lehetetlen, és nem is kerül csillagászati összegekbe! Tudunk segíteni egy stílusos, egyedileg tervezett, és a legjobb minőségű alapanyagokból megépített, időtálló épület megtervezésében, ami nemcsak mesés hangulatot teremt, hanem az egész házhoz és Megrendelőnk minden igényéhez is tökéletesen passzol. Érdemes kapcsolatba lépni velünk, kérdezni, átbeszélni néhány dolgot, illetve akár árajánlatot kérni, mi pedig azon leszünk, hogy minden álmot a lehető leggyorsabban valóra váltsunk!
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket