Kattints Kattints

Egyedi kültéri szauna

Egyedi kültéri szauna

Egyedi kültéri szauna tervezése és kivitelezése megbízható, profi csapattól, korrekt áron. Szeretnél egyedi kültéri szaunát otthonodba, esetleg üzleted mellé? Keresd az Aliante csapatát, hiszen mi egészen a tervezéstől a kivitelezés végéig mindent megteszünk, hogy megkapd álmaid egyedi kültéri szaunáját!

Egyedi kültéri szauna

Egyedi kültéri szauna: Ahogyan mindig is elképzelted

Régi álmod egy egyedi kültéri szauna? Már régóta böngészed a katalógusokat, de valahogy nem találod a nagybetűs IGAZI-t, amiből semmi sem hiányzik, egyetlen kültéri szaunára sem tudta azt mondani, hogy ez álmaid szaunája? Ne csüggedj, hiszen az Aliante megtervezi, és el is készíti álmaid egyedi kültéri szaunáját. Egy egyedi kültéri szauna esetében semmilyen vágyálmomról nem kell lemondanod, olyan, és akkora lesz, olyan komfortos luxusberendezésekkel, ahogyan Te szeretnéd! Gondolj csak bele mennyire felemelő érzés, a legnagyobb téli hidegben, a hóesésben a saját szaunádban melegedni, és kedvenc műsorod nézni a tévében családtagjaiddal. Egy egyedi kültéri szaunával, és az Aliantéval ez lehetséges! 
 

IDE kattintva kérj ajánlatot tőlünk, ahhoz, hogy élvezhesd az egyedi kültéri szauna számtalan előnyét és élményét!

 

Egyedi kültéri szauna korszerű és modern alapanyagokból

Az egyedi kültéri szaunák lelke maga az alapanyag, ezért mi csakis a legkorszerűbb, legmodernebb, és erre legalkalmasabb alapanyagokból dolgozunk. Magas minőségű fa alapanyagaink között, amiből az egyedi kültéri szaunák lambériája készül, megtalálható többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, de még a tyrol hőkezelt finn erdei fenyő is. Padlécek esetében a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk.  Speciális burkolatok terén szinte bármit megvalósítunk, az üvegtől kezdve a kőburkolatokig. 

Ezekből az anyagokból kedvedre válogathatsz, hogy tényleg olyan legyen egyedi kültéri szaunád, amilyennek megálmodtad!

 

Egyedi kültéri szauna: A tervezés menete

Nagyon gyakran felmerülnek az egyedi kültéri szaunákkal kapcsolatban azok a kérdések, hogy kik a tervezők, mennyi ideig tart a szauna tervezése, és pontosan hogyan is zajlik ez az egész folyamat, úgyhogy most ezt szeretnénk leírni dióhéjban, de ha bármilyen kérdésed maradt még, IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot! 

A tervezést az Aliante saját, szakértő tervező csapata végzi, a megrendelővel való folyamatos kapcsolattartás mellett, egyéni igényekre szabva. A tervezés időtartalma több összetevő függvénye, többek között a megrendelő szándékaitól és komolyságától is függ. Egyedi kültéri szaunák esetében ajánlatkéréstől a szerződéskötésig nagyjából 2-4 hét az átlagos időtartam.

Az egyedi kültéri szaunák tervezésének menete az ajánlatkérésessel kezdődik, amit a kapcsolatfelvétel, és az igények pontosítása követ, ezután készítünk egy előzetes árajánlatot, amiről a későbbiekben telefonon konzultálunk, és kérünk személyes találkozóra időpontot. A személyes felmérés és megbeszélés után pedig elkészítjük az alaprajzot, és az elrendezés 3D-s tervét, ezután pedig következik a véglegesítés, esetleges kiegészítés, és megrendelés esetén már indul is az alapanyagok megrendelése. 

 

Egyedi kültéri szauna: Hogyan valósítjuk meg álmaid szaunáját? 

Amennyiben igent mondasz a tervekre, azaz álmaid egyedi kültéri szaunájára, a szerződés megkötése, és az előleg kifizetése után már meg is kezdődnek a munkálatok. Előre egyeztett dátumon a kivitelezőcsapatunk a helyszínre érkezik, ahol a szauna típusától függően felállítják és üzembe helyezik a megrendelt egyedi kültéri szaunát. A szauna helyének előkészítése, és a megfelelő áramellátás kialakítása a megrendelő feladata.

 

Egyedül kültéri szauna: Milyen árakra számíthatsz? 

Az egyedi kültéri szauna tervezése díjtalan, a terveket teljesen ingyen elkészítjük. Az egyedi kültéri szauna árát nagyon nehéz még csak megbecsülni is, hiszen ez nagyban függ a megrendelői igényektől: az elhelyezéstől, a felhasznált anyagoktól, a szauna nagyságától, a felhasznált alapanyagoktól, mind a külső, illetve belső burkolattól, és az egyéb kiegészítőktől. A tervezés során azonban készítünk egy előzetes árkalkulációt az igényeid alapján. 

Egyedi kültéri szauna: Velünk lehetséges! Kérj ajánlatot IDE kattintva!
 

Aliante Wellness

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket