Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát, otthoni wellnessednek minden apró elemét. Tűnj ki velünk a tömegből és tudj meg mindent, amit a wellnesstechnikai tervezés során tapasztalhatsz! 

A wellnesstechnikai tervezés kezdete
Az Aliante célja, hogy harmonikus és következetes munkafolyamatot hozzon létre az összes tevékenység között, beleértve az ügyfelekkel való kapcsolatokat, a szolgáltatásteremtést, a professzionális anyagok kiválasztását, a kezelési eljárásokat, a logisztikát és még sok minden mást. Emellett meghatározó szerepet játszik az idővel szembeni versenyfutásban és az adott vállalkozás vagy privát wellness sikeres pozicionálásában.

Ahhoz, hogy azonosuljunk elképzeléseiddel meg fogjuk beszélni minden álmod és vágyad összes részletét. Szakembereink a kezdetektől beavatnak a wellnesstechnikai tervezés apró elemeibe. Először felmérik otthonod vagy vállalkozásod helyszínének adottságait, majd az alapanyagok és igényeid figyelembevételével a wellnesstechnika tervezés kezdetét veszi, melynek látványtervét az ügyféllel együtt bevonva készítjük el.

Wellnesstechnikai tervezés a te igényeidhez
Az Aliante tervezési részlegén kollégáink álmokat valósítanak meg, mindig új ötleteket dolgoznak ki személyre szabott wellness-koncepciókhoz, és támogatják az Aliante többi munkatársát azon küldetésükben, hogy megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak. Vagy ami még jobb, túlszárnyalják azokat!

Szakértőink és tervezőink szeretik alaposan felmérni az adott ház, lakás vagy wellness központ minden zugát – ezek a lépések fontos részei a tökéletes wellnesstechnikai tervezés menetének. Szeretjük a kreatív kihívásokat is, azt, hogy mindent kihozhassunk a meglévő térviszonyokból. Azokat a körülményeket, amelyeket egyesek bonyolultnak tarthatnak – kiugró ablakok, ferde mennyezetek, pincék –, mi felemelő ihletnek tekintjük, és egy lehetőségnek tartjuk, melynek során bemutathatjuk azt a rugalmas hozzáállást, amellyel az Aliante rendelkezik.

Wellnesstechnikai tervezés akár a fürdőszobádba
Egyre nagyobb divat az otthoni szaunát vagy wellness részleget a hétköznapi életterünkbe hozni. Sokan nem a pincéjükben vagy egy félreeső helyiségben szeretnék már a wellness részlegüket tudni, hanem például a fürdőszobában. A wellnesstechnikai tervezés során az egyedi tervezésű szauna bármilyen belső térbe beépíthető - a tulajdonos látóterében maradva, és ezzel is állandó emlékeztetőül szolgál egy kis kikapcsolódásra és wellness időtöltésre.

Több fajta szaunánk közül válogathatsz kedvedre, melynek kiválasztásában is segítenek szakértőink, javaslatokat téve a te igényeidnek megfelelően. Nézz körül a Szauna típusok menüpontban és inspirálódj, bármilyen kérdésed van, mi segítünk és körültekintően tájékoztatunk.