Szauna árak

Mivel egyedileg megtervezett szaunákat gyártunk, amelyet egy előzetes helyszíni felmérés és igény szerint stílusra, elképzelésre, esetleg előre megtervezett koncepcióra építünk így nem kell aggódnod a szauna árakkal kapcsolatban, nálunk mindenről tájékoztatást kapsz.

Rejtett szauna árak?
Ha szauna árakról beszélünk, nehéz egy konkrét összeget említeni, hiszen a szauna árak sok mindentől függnek például, hogy milyen típusú szaunát szeretnél és milyen fából, mekkora legyen a mérete, ülő vagy fekvő az- olyan szaunád lesz, amit te jobban preferálsz. Egy előre egyeztetett időpontban helyszíni felmérés és megbeszélés, valamint a te elképzeléseid által készítünk egy pontos és részletes árkalkulációt. Fontos, hogy minden elképzelésed megbeszéld szakértő kollégánkkal így ő is fog tudni tanácsot adni, ha a tervezés során megakadtál: mit érdemes, milyen anyagból, hová, és hasonló részletek. Ez az egyedi árajánlat fix, így a szauna készítése során semmilyen esetlegesen felmerülő rejtett költségre nem kell számítani. Egyedi szauna árakkal lehetővé tesszük, hogy ne csak a végeredmény, hanem az abba fektetett tőke is kényelmes legyen számodra.

Minőségi szauna árak
Természetesen van különbség a szauna típusok közötti ár kategóriában. A szaunákat leggyakrabban például lucfenyőből, erdei fenyőből, rezgőnyárfából készítjük. Ezek a faanyagok abban különböznek egymástól, hogy mindegyiknek más a hővezető képessége, a színe és az illata is. Ezek a tényezők nem elhanyagolhatók egy szauna tervezésénél és a szauna árak meghatározásánál sem. Minden általunk készített szauna minőségi alapanyagokból készül, hiszen célunk a megrendelők szükségleteinek kielégítése az megálmodott szauna kivitelezésével.

Előre egyeztetett szauna árak
Ahogyan azt fent is említettük nincs semmi kőbe vésve mind a szaunát, mind az értékét személyre szabjuk. Megbeszéljük elképzeléseid és szakértői tanácsok segítségével elérünk a végső tervezetig, amelyről egy 3D-s változatot is láthatsz, a könnyeb elképzelés érdekében. Az elkészült tervezet mellé részletes kalkulációt kapsz a szauna árakról, de ha neked egy fix összeged van az sem gond. Jelezheted mennyi a maximum összeg, amit te rászánsz így az előre egyeztetett költségvetésen belül dolgozunk majd. NE csak szaunádban érezd magad kényelmesen, hanem a szauna árakkal is.

Egyedi szauna árak neked
Mint a munkafolyamat során minden, így a szauna árak is rád lesznek igazítva, akár csak egy tökéletes, méreteiben passzoló ruhadarab. Nem kell megijedni sem azon, hogy a minőségen fog majd kárba vészni. Szauna áraktól függetlenül kiváló minőségű alapanyaggal dolgozunk. Régóta szeretnél már egy szaunát otthon a házba vagy a kertedbe? Ne habozz tovább az irányítás a te kezedben van. Rengeteg lehetőség megnyílhat előtted egy szaunával, mint például az immunrendszer megerősítése, ízületi fájdalmak enyhítése és akár a kalóriaégetés is. Mind ehhez még csak el sem kell hagyd otthonod.