Kültéri szaunaház vásárlás

Ha eldőlt, hogy kültéri szaunaház vásárlás lesz az udvarszépítés következő lépése, akkor az alábbi információkat mindenképp érdemes átfutni előtte.

A kültéri szaunaház vásárlás komoly döntés, hiszen nemcsak komoly összegekről van szó, hanem arról is, hogy döntésünkkel befolyásoljuk majd a kert vagy az udvar, na meg az otthonunk megjelenését, összképét. Mire érdemes tehát odafigyelni, mielőtt döntenénk? Ebben próbálunk most három tippel, tanáccsal, hasznos információval segíteni.

3 dolog, amit tartsunk szem előtt kültéri szaunaház vásárlás esetén

1. Ne csak a katalógusokat nézzük. Persze, informálódási célzattal lapozgassunk nyugodtan prospektusokat is, illetve ha megtetszik valami, mentsük el magunknak, vagy írjuk fel. De sokan nem tudják, hogy nem kell a katalógusok szerény választékával beérni: sok cégnél van már lehetőség arra is, hogy megterveztessük és megvalósítsuk egyedi elképzeléseinket.

Mi, az Alianténál például nem katalóguskínálatból dolgozunk, hanem egyedi tervezésű szaunákat szaunaházakat építünk, hogy az eredmény pontosan olyan legyen, amilyennek Megrendelőink megálmodták!

2. Törekedjünk a minőségre! Ha valamin spórolni szeretnénk, ne a minőségi alapanyagok legyenek azok, hiszen ezekkel érhetjük el, hogy a kültéri szaunaház vásárlás időtálló befektetés legyen. Mert hát ki ne szeretné sokáig élvezni a szaunázás pozitív hatásait? Az Alianténál mi csak és kizárólag magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozunk már hosszú ideje. A választék pedig hatalmas. Lambéria anyagok esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa közül lehet választani, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható. A burkolat pedig akár rétegelt lemez, üveg, vagy kőburkolatot is lehet.

3. Vonjunk be profikat is a tervezésbe. Bár laikusként is jó meglátásokkal, szuper ötletekkel szállhatunk be a tervezés folyamatába, nincs annál bosszantóbb, mint amikor valami mégsem úgy sikerül, és azt rengeteg időnk és pénzünk bánja. Érdemes szakemberekkel egyeztetni egy helyszíni felmérést, ahol megnézik a rendelkezésre álló terület nagyságát, a föld minőségét, áramellátottságot, esetleges panorámát és így tovább. Cégünknél ez teljesen ingyenes. Természetesen meghallgatjuk és figyelembe vesszük az egyéni igényeket, kéréseket, saját szempontokat is. Ezek alapján készítünk egy személyre szabott terv és egy részletes árajánlat. A tervrajzok mellett olyan 3D-s terveket is készítünk, amelyeken jól látszik, hogyan fog festeni a kültéri szaunaház a valóságban. A megvásárlása pedig a tervek elfogadásával, a szerződés aláírásával valósul meg.