Infrakabin tervezés

Infrakabin tervezése egyedi igényeid, meglátásaid, kívánságaid alapján valósul meg az Aliante csapata által. Ezen tervek alapján, pedig el is készítjük a számodra tökéletes infrakabint, ami tökéletesen fog passzolni otthonodba, kertedbe, vagy éppen az irodába, üzlethelyiségbe.

Miért éri meg az infrakabin tervezése?
Már egy ideje infrakabin tervezésén, valamint vásárlásán gondolkodsz, de azért még húzod halasztod, hogy biztosan biztos legyél a dolgodban? Mi semmi rosszra nem szeretnénk rábeszélni, de egy infrakabin tervezése, minden, csak nem rossz dolog. Manapság egyre felkapottabb a szaunázás, mondhatni nagy divat. De ez nemcsak egy divat tevékenység, hanem egy gyógy célú művelet, amit már az ősi finnek is űztek. Egy infrakabin tervezésével egy relaxáló, méregtelenítő hatású hellyel bővülne az otthonod, aminek használatát szervezeted is meghálálná. Az infrakabinok többféle panasz kezelésében is segítenek, tökéletesek reuma, hát, valamint derékfájdalmak kezelésére, de még bőrgyógyászati panaszok esetén is. Előszeretettel alkalmazzák az infrakabinokat sportsérülés utáni rehabilitációhoz is, ezért egy edzőterembe elengedhetetlen egy infrakabin tervezése.

Infrakabin tervezése egyedi igényekkel
Amennyiben komolyan fontolóra vetted az infrakabin tervezését, építését, akkor biztosan van már egy-két terved, ötleted, hogy hova kellene kerülnie, milyennek kellene lennie, mihez kellene, hogy tökéletesen passzoljon, mekkora legyen, milyen funkciókkal. Ne aggódj, hiszen, mi az Alianténél az egyedi tervezésben hiszünk! Unalmas, egységes katalógus kínálatok helyett teljesen egyedi tervezéssel dolgozunk. Hiszen egy infrakabin tervezésének pont az a lényege, hogy olyan legyen, amilyennek megálmodtad.

Hogyan zajlik az infrakabin tervezése?
Az infrakabin tervezése egy személyes megbeszélés, valamint helyszínfelmérés után indul el. Mi nem beszélünk a levegőbe, az infrakabin tervezéséhez látnunk kell, hogy hova fog kerülni, mert csak így tudunk konkrét adatokkal szolgálni. Nem tudjuk megmondani, hogy mennyibe fog kerülni, tud-e majd ezt vagy azt csinálni, amíg nem történt meg a helyszín felmérése. A felmérés során megnézzük a rendelkezésre álló hely nagyságát, a talaj összetételét, minőségét, felmérjük az áramellátottságot, a panoráma lehetőségét, és a te igényeidet, elképzeléseidet is meghallgatjuk. Rengeteg prémium alapanyag közül lehet választani az infrakabin tervezése során: csomós és csomómentes fenyő, égerfa és nyárfa, és tyrol hőkezelt finn erdei fenyő, speciális kő, vagy üvegburkolat is van a palettánkon.

Hogyan szólhatok bele az infrakabin tervezésébe?
Ahogy fentebb is írtuk, meghallgatjuk a te elképzelésedet is az infrakabin tervezése során, így van lehetőséget beleszólni a folyamatba. Bármilyen meglátásod, kérdésed van, meghallgatjuk, és amennyiben erre mód van, bele is építjük a tervekbe, majd pedig a megvalósításba. Az infrakabin tervezéséről jól átlátható dokumentumokat fogsz kapni, nemcsak tervrajzokat, hanem egy 3D-s tervet is, valamint részletes árkalkulációt. Az anyagok rendelése, majd pedig az építés akkor indul meg, ha az infrakabin terveit elfogadod, a szerződést ez alapján megkötjük. A szerződés megkötése előtt lehetséges apróbb módosításokat végrehajtani, ha erre van igény.