Egyedi szauna otthonra

A nyugalom szigete lehet egy egyedi szauna otthonra. De hogyan lesz az álomból valóság? Erről lesz most szó röviden.

A szaunázás szerelmeseinek legnagyobb álma valószínűleg egy egyedi szauna otthonra. Sokan részletesen is elképzelik, milyen lesz a szaunájuk, milyen anyagok felhasználásával készül el, hogyan illeszkedik majd a térbe, és ebből nem is szeretnének engedni. Ez viszont megnehezíti, hogy a katalógusok sablonkínálatában találják meg azt, ami számukra a leginkább megfelel.

De senki sem mondja, hogy fel kellene adni, sőt, a kaland itt kezdődik! El lehet kezdeni a keresgélést, hogy rátaláljanak egy olyan megbízható cégre, ahol a tervezéstől a kivitelezésig vállalják az egyedi szaunák megvalósítását, méghozzá elég baráti határidővel és nem megfizethetetlen árakon.

Aki ezeket a sorokat olvassa, annak ezt az első lépést sikerült is kipipálni, ugyanis a legjobb helyen jár. Cégünk, az Aliante ugyanis egyedi szaunák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, prémium minőségi alapanyagokkal és tényleg egyedi tervekkel. Mi nem csak mondjuk, hogy odafigyelünk a Megrendelőink igényeire – nálunk alap, hogy mindent átbeszélünk és figyelembe vesszük a vágyakat, célokat, mielőtt belevágnánk egy álom megépítésébe. De haladjunk szép sorjában.

Egyedi szauna otthonra: minden a tervezéssel indul
Egy olyan egyedi szauna, amely valóban tökéletesen passzol és megfelel minden igénynek, nem készülhet el alapos tervezés nélkül. Csapatunk minden szauna megrendelése előtt egy alapos helyszíni felmérést végez. Ilyenkor nemcsak a rendelkezésre álló területet, annak nagyságát, az áramellátottságat, esetlegesen a talaj összetételét, a várható panorámát mérjük fel, hanem az igényekről is felmérést készítünk. Meghallgatunk és figyelembe veszünk minden álmot, vágyat, kérést-kérdést.

A tervezéstől a kivitelezésig
Az igények felmérését követően egyedi tervet, valamint ehhez tartozó ajánlatot készítünk. Az otthoni egyedi szauna építésének a folyamata így zajlik: az ajánlatérést követően egy előre egyeztetett időpontban elmegyünk a helyszínre, és elvégezzük a tervezéshez szükséges munkálatokat, majd ez alapján elkészítünk egy részletes tervet, amihez 3D-s tervrajz és pontos árkalkuláció is tartozik. A szerződés megkötéséhez ennek elfogadása, illetve a módosítások kérése és átbeszélése szükséges. Amikor mindent sikerült tisztázni, elkezdődik az alapanyagok megrendelése, majd az álom megvalósítása: elkészül az egyedi szauna.

Az Aliante az álmok megvalósulásáért dolgozik, számunkra nincs lehetetlen!
Nem szeretjük a nagy szavakat, de mi tényleg mindent megteszünk azért, hogy az álmokból valóság legyen. Rengeteg egyedi kiegészítő, többféle minőségi fafajta és burkolóanyag áll rendelkezésünkre az építéshez. Belső lambéria esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül lehet választani. Padlécekből is hasonlóan széles a kínálat, emellett többféle speciális burkolatot is lehet választani, az üvegtől a kőburkolatokig.

Hogy mi mindent tervezünk és építünk? Finn- és infraszaunát is, sőt kombiszaunát is lehet tőlünk rendelni, kintre és bentre is. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mert mi tényleg tudunk segíteni, hogy az egyedi szaunaálmokból valóság legyen!