Wellness építése

Ha felmerül a wellness építés lehetősége, számos kérdés is megfogalmazódik, ezek közül a legfontosabbakat igyekszünk most megválaszolni.

Wellness építés megbízható kezekből
A szállodák, panziók, egészségközpontok mellett ma már akár a saját otthonunkban is elérhető a wellness építés. De bárhol tervezünk is belevágni, előtte adódik jó pár olyan kérdés, amelyekre szeretnénk választ kapni, méghozzá megbízható forrásból. Lássunk most néhány ilyen kérdést, amelyekre szakértő csapatunk adja meg a választ.

Wellness építés a célom, hogyan vágjak bele, mi az első lépés?
Az első lépés mindig a tervezés. Mi, az Alianténál a minőségi wellness tervezésének teljes folyamatát Megrendelőnkkel valósítjuk meg, az ő igényei szerint, együtt végignézve a lehetőségeket. Felmérjük az otthon, illetve a vállalkozás adottságait, majd az alapanyagok kiválasztásától az egyedi és műszaki igényekig mindent számításba veszünk a tervezés során. Így a végeredmény valóban luxuskategóriás és kimagasló lesz.

A vállalkozásomat szeretném bővíteni wellness építéssel, ez is lehetséges?
Ha vállalkozás bővítéseként fogalmazódott meg a wellness építés gondolata, akkor remek munkakapcsolat alakulhat ki cégünkkel. Mert a wellness építés nálunk magába foglalja a tervezést, kivitelezést majd a szaunák üzemeltetését, illetve a már meglévő szaunák karbantartását is. A Vendégek és Ügyfelek pedig gondtalanul élvezhetik a szaunázás adta wellness élményt.

Mit kell tudnom a karbantartásról?
A karbantartás a szaunák üzemeltetésének a velejárója, hiszen a használat és az idő nyomot hagynak a berendezéseken. Értjük ezek alatt a szauna faanyaga, a fűtőegység, a szaunakövek és a berendezések tisztítását.

Melyik szauna ajánlott kifejezetten a wellness építés során a vállalkozásomba?
Fitness-wellness, vagy idegenforgalmi vállalkozás szolgáltatásainak újítása, bővítése esetén a legalkalmasabb szaunatípus a tág és kényelmes finn szauna lehet. Itt is – mint bármely szauna típusunknál – alkalmazható bármely méret és különféle kialakítás, a hely adottságait is figyelembe véve. Ez a fajta szauna már sok rehabilitációs központban elérhető. Ez főleg annak köszönhető, mert hatékonyan segíthet a természetes gyógyulásban, legyen szó vérkeringési problémákról, méregtelenítésről vagy az immunrendszer erősítéséről. Nem mellesleg segíthet ellazulni és kiszakadni a hétköznapi körforgásból pár órára.

Finn szauna: élmény, az egészségmegőrzés mellett
A finn szaunázás egy igazi közösségi élmény: általánosságban másfél-kétórás programról beszélünk, ami a felfűtést követően 2-3 körből áll, 10-15 perces hosszokkal, köztük 5-10 perces pihenővel. A pihenések alatt a Vendégek felfrissülhetnek és pótolhatják a folyadékot

Mi a legfontosabb, mire figyeljek, hogy a wellness szép és tartós legyen?
A gyártó által javasolt alapanyagok minősége és az összeszerelés pontossága fontos részei a megfelelő, strapabíró wellness építésének. A csapatunk a folyamat elejétől törekszik a legprofesszionálisabb alapanyagok és technológiák alkalmazására. Már az egyeztetés és tervezés alkalmával teljes képet adunk a wellness építés lehetőségeiről.

Az Aliante csapata készen áll különböző méretű projektek, wellness központok tervezésére és kivitelezésére is. Ha a wellness építés fázisával kész vagyunk nincs vége a közös munkafolyamatnak, hiszen a továbbiakban a karbantartást és az esetleges modernizálását is vállaljuk. Egy wellness építés nem csak egy panzióban, szállodában, wellness vagy egészség centrumban lehet opció, hiszen akár egy családi ház falain belül is kialakítható.

A wellness építés komoly befektetés lehet, de érdemes belevágni, mert vállalkozás esetén gyorsan megtérülhet, otthonunkban pedig évekre a nyugalom szigetét jelentheti, az egész családnak.