Egyedi szauna vásárlás

Ha felmerült benned az egyedi szauna vásárlás gondolata, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Az Aliante csapata olyan profi szakértőkből áll, akik maximálisan felmérik a te igényeidet összevetve az otthonod, kerted lehetőségeivel és megtervezik számodra a legtökéletesebb egyedi szaunát. Az egyedi szauna vásárlás folyamata nálunk egyszerű és zökkenőmentes!

Egyedi szauna vásárlás minőségi kivitelezéssel
Az egyedi szauna vásárlás mellett érdemes dönteni
Kezdjük azzal, miért jársz jobban egy egyedi szauna vásárlásával, mintha felütnéd a katalógust is rámutatnál ott egy átlagosra? A válasz egyszerű: ha már eljutottál addig a gondolatig, hogy szaunát szeretnél, akkor ne érd be kevesebbel és dönts az egyedi szauna vásárlás mellett. Az egyedi szauna vásárlás rengeteg előnnyel jár. Az igényeidet szem előtt tartva, az otthonodba vagy kertedbe tökéletesen passzoló, minden elképzelést kielégítő szaunát kaphatsz, ami nem jön veled szemben egy katalógusban sem.

Az egyedi szauna vásárlás egyszerűbb, mint gondolnád
Ha az egyedi szauna vásárlás mellett teszed le a voksod, akkor az Aliente professzionális csapata a tervezéstől egészen a kivitelezésig ellátja az egész munkafolyamatot, minden lépést megbeszélve veled. Miután ajánlatot kértél tőlünk, kimegyünk hozzád egy helyszíni felmérésére, itt pedig megbeszélünk minden ötletet, elképzelést, ami felmerült benned az egyedi szauna vásárlással kapcsolatosan. A rendelkezésre álló költségekhez és a területi adottságokhoz mérve a lehető legjobb opciót választjuk számodra.

Egyedi szauna vásárlás: de milyen típusok léteznek?

 • Finn szauna
  Ha az egyedi szauna vásárlás esetén finn szaunára esik a választásunk, akkor nem nyúlhatunk mellé. Nem véletlen, hogy több rehabilitációs központ is bevezette a finn szaunát, mint gyógymódot. Tökéletesen alkalmas a tüdőkapacitás növelésére, bőr feszesítésére, méregtelenítésre és természetesen immunrendszer erősítésre. Családoknak, nagyobb társaságoknak tökéletes lehetőség a finn szauna egyedi szauna vásárlás esetén. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének - és van is lehetőségük – több időt szánni a szaunázásra, hiszen a finn szauna használata pihenőkkel és folyadékpótlással együtt 1,5-2 órát vesz igénybe általában.
 • Infra szauna
  A finn szaunával szemben az infra szauna azoknak szól, akik nem szeretnének több órát bent ülni a szaunában, vagy nem bírják a túl magas hőmérsékletet, illetve kisebb hely is áll rendelkezésükre a szauna elhelyezését illetően. Dönts az infra szauna mellett egyedi szauna vásárlás esetén, ha a bőrszépítő és immunerősítő hatás mellett fokozottan szeretnék ügyelni reuma, hát-és derékfájdalmakra is.
 • Kombi szauna
  Válaszd a kombi szaunát egyedi szauna vásárlásnál akkor, ha a finn szaunát es az infra szaunát szeretnéd ötvözni: hiszen ez a szauna kettő az egyben. Van lehetőséged több órás finn szauna élményre, de emellett tudsz csak 20-30 percet is infra szaunázni, ha csak arra van időd.
 • Bioszauna
  A bioszauna azok számára a legjobb döntés az egyedi szauna vásárlás során, akik nem bírják a magas hőmérsékletet, de ugyanúgy élvezni szeretnék a szauna jótékony hatásait emellett pedig a szaunában található aroma-és fényterápiát is szívesen alkalmaznák.
 • Kültéri szauna
  A kültéri szaunához termesztésen elengedhetetlen a kültér megléte – azonban, ha ez adott az egyedi szauna vásárlás alkalmával elgondolkozhatunk emellett is. Bármely kert díszévé válhat, és lehet baráti vagy családi összejövetelek központja is.